De officiële eerste bestellingen!
- Magda
- 16 apr
- 2 minuten om te lezen
De eerste officiële bestellingen zijn de deur uit. Ik was natuurlijk al een tijdje aan het test koken voor een groep mensen die dichtbij mij staan, maar de afgelopen weken gingen de eerste bestellingen voor de klanten buiten die kring de deur uit! Wat was dat leuk zeg!!!

Op dinsdag was als eerste de chili con carne en chili sin carne aan de beurt. En uiteraard hebben we zelf ook meegegeten. Deze laten wij ons thuis niet zomaar voorbij gaan. Beide gerechten hebben een lange tijd heerlijk kunnen garen in de slowcooker. Door de specifieke kruiden krijg je een heerlijk geurende maaltijd. Wist je dat er chocolade of cacao aan een chili toegevoegd wordt? Niet alleen voegt de chocolade een mooie ronde smaak aan het gerecht toe, het balanceert ook goed de zuurheid van de tomaten in het gerecht.
De week erna stond er onder andere een rendang menu gepland. Deze is ook erg goed ontvangen en iedereen die besteld had hebben hun buiken lekker vol gegeten. Voor het rendang vlees en de sajoer boontjes maak ik zelf de boemboe. Op die manier kook ik zonder onnodige toevoegingen die het enkel zout en houdbaar maken. Dat is niet nodig, want het wordt direct opgegeten. Het vlees staat een hele dag lekker te pruttelen in de crockpot en oh wat ruikt dat altijd toch verrukkelijk! Gelukkig mag ik zo nu en dan lekker proeven of het al klaar is!

En dan zitten de eerste weken we al weer op. En wat was dat ontzettend geweldig om te doen zeg! Het liefst sta ik iedere dag de hele dag in de keuken. Dat is echt mijn happy-place, noem het mijn speeltuin :D
Nou voor nu wens ik je verder een leuke week toe en vergeet niet te bestellen voor vanavond 20.00 uur als je morgen heerlijk wil meegenieten van van risotto met paddenstoelen of zalm. Graag tot de volgende bestelling!
Bedankt voor het lezen.
Liefs,
Magda
Comments